Onze diensten

Het is onze missie om uw zorgbehoefte zo goed mogelijk in te kunnen vullen. Wij leveren graag zorg op maat. Dat betekent dat wij graag met u in gesprek gaan over de vraag wat u (of uw naaste) precies aan zorg nodig heeft.

Om u een idee te geven van de soorten zorg die wij u kunnen bieden vindt u hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten zorg die wij u kunnen aanbieden om een indruk te geven waarmee wij u kunnen ondersteunen.

Thuiszorg

Thuiszorg wordt vaak gezien als verzorging en verpleging aan huis. Als voorbeeld kunnen wij hulp bieden bij wassen, aankleden, eten en drinken, toiletgang en tot slot het toedienen van medicijnen.

24-uurs zorg

Ook voor 24-uurszorg kunt u terecht bij Angstel Zorg en Advies. Bij deze vorm van zorg ondersteunen wij onder meer wanneer u (of uw naaste) op ieder moment van de dag zorg behoeft. Hierbij ondersteunen wij ook ‘s nachts wanneer u dat wenst.

Terminale zorg

Angstel Zorg en Advies biedt daarnaast zorg aan terminale cliënten. Wij vinden het belangrijk dat de zorg in laatste levensfase op een prettige manier verloopt. Daarom gaan wij graag met u, uw naasten en de arts in gesprek over hoe wij u het beste kunnen ondersteunen met onze zorg.

Alzheimer en dementiezorg

Tot slot biedt Angstel Zorg en Advies zorg aan dementerenden. Het maakt hierbij niet uit aan welke vorm van dementie u leidt. Wij vinden een fijne en vertrouwde omgeving voor u belangrijk. Wij zullen kijken naar uw wensen met betrekking tot het geven van prikkels, om u zo veel mogelijk met uw dagelijkse bezigheden te stimuleren.

Zorg op maat

Zorg is per individu verschillend. Daarom stemmen wij graag met u af welke zorg nodig is en hoe hier het beste invulling aan kan worden gegeven. Zo kunnen wij er samen met u, uw familie en huisarts voor zorgen dat u (of uw naaste) de best mogelijke zorg geniet.

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of heeft u nog andere vragen over enige vorm van zorg die Angstel Zorg en Advies biedt dan zijn wij per telefoon te bereiken op: 06 28692445. Ook kunt u contact opnemen per mail via: info@angstelzorg.nl