Waarom Angstel Zorg en Advies

Angstel Zorg en Advies biedt u graag de beste zorg in welke vorm dan ook. Bij ons staat u nooit op een wachtlijst, wij staan direct voor u klaar.

Onze kracht

De gediplomeerde verzorgers helpen u graag bij het invullen van zorg op maat. Angstel Zorg en Advies vindt het belangrijk dat er met respect voor elkaar wordt gehandeld en dat er altijd betrouwbaar open en eerlijk tussen de samenwerkende partijen wordt gecommuniceerd. Tevens zorgt het werken in een klein team met korte communicatielijnen en betrouwbare professionals ervoor dat u geheel zorgeloos met ons uw zorg kunt regelen.

Altijd een bekend gezicht is voor ons een van de belangrijkste kernpunten bij het verlenen van Zorg. (Tonny Balvert: Verzorgende IG)

Mijn Keurmerk

Om de betrouwbaarheid van onze organisatie te garanderen zijn wij aangesloten bij Kiwa Prismant (mijn keurmerk). Kiwa beoordeelt de kwaliteit van de zorgorganisaties. Wij staan bij deze organisatie ingeschreven onder nummer 6579.

Middels deze organisatie hebben wij enquêtes afgenomen over de tevredenheid van onze cliënten. Wij mogen trots zijn op het aantal positieve beoordelingen dat wij hebben ontvangen. 100% van de cliënten heeft ons met tenminste een voldoende beoordeeld. Het is mogelijk dat u tijdens het zorgproces gevraagd wordt een of meerdere enquêtes over ons in te vullen. Wij kijken ernaar uit deze naar waarheid ingevuld van u te ontvangen.

Voor al uw vragen rondom de zorg die wij leveren kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken per telefoon op: 0628692445. Ook kunt u ons per mail benaderen op: info@angstelzorg.nl